Jag läser i dagens DN om att Socialdemokraterna kommer att gå fram i valet 2014 på sin egen politik utan några givna samarbetspartners, till skillnad mot Alliansen som går till val som ett gemensamt regeringsalternativ.

Vidare så kan man läsa att Socialdemokraterna bedömer att vissa borgerliga partier inte lär komma in i Riksdagen och därmed menar de att det inte blir borgerlig regering, SAMTIDIGT så skriver de att de kan tänka sig att samarbete över blockgränsen med just de partierna….

Helt klart är Socialdemokraternas utspel bara ett sätt för att dölja att de inte är något regeringsalternativ och de de inte vill ha med Vänsterns politik att göra, samt är tveksamma till Miljöpartiets också, MEN gärna vill ha deras stöd efter valet utan att vara tvingade att redovisa vilket politik och ekonomi som skall gälla.

Det finns bara ett Regeringsalternativ och det är Alliansen.
Peter Friberg

Länk till DN:

http://www.dn.se/debatt/vinner-vi-ar-vi-beredda-att-regera-over-blockgransen/