Den senaste veckan har det varit mycket rapporterande om dåden i Norge och många journalister har försökt att överträffa varandra med det ”senaste” och ”snaskigaste”. Bland annat försöker man koppla ihop Anders Berhing Breivik med alla möjliga och omöjliga organisationer…

Snabba ”journalister” och utan att kolla lite fakta, AB skriver 27 juli i artikelns ingress:
”I sitt manifest, som nu cirkulerar på internet, skriver Anders Behring Breivik att Tempelherreorden skapades under ett möte i London i april 2002,..
Hur vore det att kolla lite fakta…
http://www.tempelherreorden.or​g
Så det kan knappast vara denna ”Tempelherreordern” som avses, eller hur…

Storpriorat Skandinavien är ett autonomt Storpriorat inom Tempelherreorden. Det bildades 1981när en Grand Prior General utnämndes för de fyra Nordiska länderna och enade ett antal Riddare som sedan flera decennier funnits i Storprioratets länder. Storprioratet omfattar Priorat Danmark, Priorat Norge, Priorat Sverige och Priorat Svensk-Finland.

Jag börjar tröttna på så kallade journalister som inte kollar fakta!!!!

Peter, alltid tveksam till ”rubriker”