Då är det lördag och den näst sista kvällen på Almedalsveckan är avrundad.

Under fredags var det fullt med folk som gick runt på gatorna, men helt plötsligt var det nästan öde. Jag antar att många tog nattfärjan / flyget hem och de enda som är kvar är KD och SD, samt några eftersläntrare som jag samt turister som hom med olika Cruising fartyg.

Dagens seminarier avstod jag, utan istället var jag på utfrågningar och debatter hos såväl Expressen och Aftonbladet (Sveriges Radio och SVT hade packat ihop). Sedan tog jag mig en promenad upp till Österport och ”shoppade” lite.

Kvällen avslutades med att lyssna på Göran Hägglunds tal i Almedalen och därefter blev det ”Efterfrågat” där Erik Blix och Göran Danielsson utfrågade / skojade med Hägglund. Många skratt blev när Danielsson kom klädd som Hägglund och som Leif GW Persson.

Slutligen går solen ned även från min balkong.

Frågan är vad som händer imorgon när det är SD:s dag…

På återhörande, Peter