Veckan rullar på och idag har de semianarier jag valt ut mest handlat om arbetsmarknad och åtgärder/utveckling. Bla har jag varit på Coompanions möte om utveckling utav sociala företag som kooperativ och på ett LO-seminarie ”Vem är arbetare” som handlare om klasstillhörighet och jämställdhet… I panelen fanns bla Stig-Björn Ljungren (som jag talade lmed efteråt) och Wanja Lundby Wedin.

Under dagen var det även ett samtal med Thomas Bodström där han gav kängor både åt höger och vänster, precis som i sin bok.

Efter lite mat och avslatning i lägenheten var det dags för veckans STORA mingel på Burmeister där Dagens Media bjud till genom Aftonbladet, Dagens Samhälle och MTG. Det innebar en salig blandning utav journalister, PR-folk och politker. Under kvällen var det en hel del olika DJ-battle och höjdpunkten var kampen mellan moderaterna och socialdemokraternas förkämpar, Sofia Arkelsten / Anna Kinberg Batra mot Tommy Vaidelisch och Carin Jämtin.

Mitt under Sofia och Annas battle dök Carl Bildt upp på senen och ett rejält jubel utbröt.

Vi hörs av imorgon igen, och följ mig gärna på www.facebook.com/friberg

Peter