Nu är måndagen, Moderaternas dag, avklarad och det var en härligt solskensdag

Dagen har varit full av olika ämnen och började med ett möte med KRIS (Kriminellas revansch i samhället) och deras kamp för att minska utskrivningen utav Subutex. Därefter var det en paneldebatt om hos ”Frälsis” om Drogutredningen.

Vi lunchtid var det Aftonbladets lunchseminarie angående gårdagen och den kommande moderatkvällen. Under eftermiddagen var det även en intervju med Anders Borg, där han gjorde mycket bra ifrån och satte dit Aftonbladets Karin Magnusson angående jobbskatteavdraget 🙂

För den som har intresse av bilutveckling så är hamnområdet ett eldorado med alla miljö- och elbilar.

Det fanns även möjlighet i hamnen att komma ombord på HMS Carlskrona och det missade jag inte.

Kvällen avslutades med Fredrik Reinfeldts tal i själva Almedalen och direkt sändningen av SVT Debatt med bla Anders Borg.

Er tidaholmare i Almedalen 🙂

Peter